Központ
06-1-294-6142
Központ
+36-70-369-7988
Építöipari és kertészeti gépek

MAKITA

A MAKITA konszern világszerte több mint 10 000 alkalmazottat foglalkoztat, amiből közel 3000 fő Japánban, a központi telephelyen dolgozik. Napjainkra már a világ szinte valamennyi országában a márkakereskedők és forgalmazók jól kiépített hálózatát tudhatja magáénak, melyben bármelyik pillanatban magasan képzett személyzet áll a vásárlók rendelkezésére a szaktanácsadástól a műszaki karbantartásig terjedő szolgáltatásokkal.

A gyárakban évente több 10 millió kéziszerszámot gyártanak és a gépválaszték meghaladja az 1000 modellt világszerte. Gyártóüzemeket találhatunk Japánban, az USA-ban, Nagy-Britanniában, Németországban, Kínában, Kanadában és Brazíliában. Ennek az optimális felosztásnak köszönhetően a gyárak, üzemek kapacitása tökéletesen kihasználható és a termékek könnyen elérhetők világszerte. A németországi székhelyű Dolmar GmbH 1991-ben történő megvásárlásával a kertészeti - erdészeti gépek piacán is a legnagyobb gyártók közé emelkedik a MAKITA.

A gyártáshoz minden esetben környezetbarát, csúcsminőségű anyagokat alkalmaznak, ötvözve a legkiválóbb technológiával. A MAKITA az egyik legtapasztaltabb elektromos motorgyártó a világon és az első a professzionális gépek forgalmazásában. Minden hajtómű, csapágy, ház robusztus és magas minőségű anyagból készül. További termékelőnyök a csendes és ferde fogazású hajtómű, üzembiztos kapcsoló, masszív ház ellenálló poliamidból, illetve alumínium öntvényből, erőteljes elektromos motorok.

A MAKITA főbb termékei az alábbiak:

Kertészeti és erdészeti gépek: fűnyíró traktor, benzines fűnyíró, elektromos fűnyíró, bozótvágó / motoros kasza, szegélynyíró, fűkasza, benzines láncfűrész, elektromos láncfűrész, billenővályús körfűrész, rönkhasító, sövényvágó, ágvágó, akkus metszőolló, földfúró, gyepszellőztető, seprőgép, légseprű, benzines daraboló, rönkhasító, aprítógép, lombfúvó-lombszívó, avarfúvó-szívó, stb.

Faipari gépek: dekopír- / szúrófűrész, gérvágó fűrész, orrfűrész, merülő körfűrész, asztali körfűrész, láncmaró, ácsgyalu / vastagoló gyalu, gerendagyalu, falcgyalu, élmaró, sarok élmaró, felsőmaró, lapostiplimaró, lamellázó, kefegép, rezgőcsiszoló, excentercsiszoló, szalagcsiszoló, keskeny szalagcsiszoló, orrfűrész, szalagfűrész, stb.

Fémipari gépek: fémvágó, lemezvágó, folyamatos lyukasztó, hidraulikus vágó, fémvágó körfűrész, sarokfúró, fémdaraboló fűrész, lemezolló, stb.

Építőipari gépek: fúrógép, fúrókalapács, ütvefúró, kombi /fúró-véső/ kalapács, vésőgép, bontókalapács, ipari száraz-nedves porszívó, sarokcsiszoló, gyorsdaraboló, fúró-csavarbehajtó, táras csavarbehajtó, ütve csavarbehajtó, sarokfúró, betoncsiszoló, vizes csiszoló, keverőgép, habarcskeverő, stb

Gyémánttechnológiás gépek: gyémántkoronás fúrógép, gyémántfúró, vizes gyémántvágó, magfúró, falhoronyvágó, stb.

Akkumulátoros gépek: Lithium-Ionos technológia, akkus fúró-csavarbehajtó, sarokcsiszoló, fúró-vésőkalapács, fémvágó körfűrész, szalagfűrész, szúrófűrész, betontömörítő vibrátor, rádió, lámpa, csempe és üvegvágó, tűzőgép, gérvágó, stb

Levegős gépek: tűszegező, kapcsozó / kapocsbelövő, dobtáras szögbelövő, kompresszor, stb

Lézerek: önbeálló forgófejes lézer, szintező lézer, lézeres távmérő, vonallézer, stb

Egyéb gépek: magasnyomású mosó, hőlégfúvó,

A MAKITA Corporation az EPTA tagja.

Garancia

 

3 ÉV EXTRA GARANCIA a MAKITA és DOLMAR gépekre!

 

Internetes regisztráció esetén a 3 év garancia érvényes minden Makita és Dolmar gépre! Tekintve, hogy gépeink magas minőségű anyagokból, majd' 100 év tapasztalatával készülnek és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át cégünk a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Ön így biztos lehet abban, hogy termékünk vásárlása esetén hosszú ideig nem lesz gondja vele!

ELEKTROMOS GÉPEK

Előfordul, hogy a nem megfelelő felhasználás, a használati útmutatóban foglaltak hiányos betartása miatt meghibásodik a termék. Ezekben az esetekben nem jár a garanciális javítás és Ön bosszús vagy csalódott lehet. Mi ezt megértjük és ezekre az esetekre vezetjük be az EXTRA garancia szolgáltatásunkat. Az EXTRA garancia szolgáltatás keretén belül akár ingyenesen, vagy rendkívül kedvező áron vállaljuk azon elektromos kéziszerszámok javítását, amelyek meghibásodása nem garanciális. Ez természetesen nem mentesít a megfelelő gépválasztástól és használattól, de ha megtörtént a baj, mi segítő jobbot nyújtunk!

KERTI GÉPEK

A MAKITA illetve a DOLMAR kerti gépekre 3 év garanciát vállalunk. A garancia a gyártási és a szerelési hibákra vonatkozik, az irreális túlterhelésből, a kenési elégtelenségből, nem megfelelő tartozék használatból, stb eredő meghibásodások nem.

Kerti gépeink a következő termékcsoportokban találhatók: sövényvágók; szegélynyírók, fűkaszák; fűnyírók; láncfűrészek; egyéb kerti gépek. A termékek teljes listája elérhető a www.makita.hu oldalon.

A 3 év EXTRA garancia szolgáltatás feltétele a gépnek a vásárlást követő 4 héten belüli regisztrálása a regisztrációs oldalon.

A 3 év EXTRA garancia nem vonatkozik az alábbi esetekre:

 • gépkölcsönzős termékek
 • Maktec gépek
 • szándékos rongálás
 • túlterhelés
 • kábelszakadás
 • beazonosíthatatlan, hiányzó dokumentációjú gépekre
 • Briggs and Stratton és Honda motorokra (ezekre a motorokra a gyártói garancia érvényes)
 • Honda
 • Enar
 • Hitachi
 • Schulze
 • pft
 • master
 • makita
 • eurokomax
 • orit
 • samac
 • betontrowel
 • agt
 • agrowikt

EUROKOMAX KFT

Cím: 1174 Budapest, Orgoványi u. 34.

Nyitvatartás: H-P: 08.00-17.00

Tel: 06-1-294-6142

Központ: 06-70-369-7988

Nyugat-Magyarország: 06-70-776-9979

Email:  rendeles@eurokomax.hu