• Központ

  +36 70 500 3178


  +36 1 294 6142

Betonlehúzók, betonsimítók

Kézi lehúzólapok:

A BETONTROWEL kézi lehúzólapok és egyéb betonmegmunkáláshoz szükséges eszközök praktikus kialakításúak, és könnyen kezelhető, manuális megoldást biztosítanak a friss beton elegyengetéséhez vagy felületmintázat kialakításához. A hosszú nyéllel a távoli felületek is könnyedén elérhetőek. A lehúzólapok könnyűek és szinte tapadásmentes siklást biztosítanak.

Lehúzógerendák:

Az ENAR motoros betonlehúzók nagyobb fesztávja és rezgése, profibb és hatékonyabb felületmegmunkálást biztosít, a beton lehúzásához és a felső betonréteg vibrációs tömörítéséhez.

Az ENAR QZ motoros lehúzógerenda elérhető benzines (HONDA GX motor) vagy elektromos kivitelben. Könnyű, könnyen kezelhető, a nyéllel egyszerűen és kényelmesen irányítható. Többféle méretű (2/2,5/3/4 m), íves profilú, jól csúszó/lebegő, alumínium gerenda áll rendelkezésre.

Az ENAR HURACAN motoros lehúzógerendán /lehúzólapon a magasan elhelyezett HONDA motor gyors és hatékony tömörítést biztosít, védve van a fröccsenő betontól, így hosszabb élettartamú és kevesebb takarítást igényel + védőkeret védi a fő alkatrészeket. Rezgéscsökkentett irányítókarral és lengéscsillapítóval van felszerelve.

Az ENAR motoros (elektromos vagy benzines HONDA ) iker lehúzógerenda, ideális nagy kiterjedésű betonfelületek lehúzására, dupla hatékonysága miatt. Az állítható méretű gerendapár alkalmas 2,5-től, egészen 6 méteres sávok lehúzására.

Rotoros betonsimítók:

A rotoros betonsimítók (helikopter rendszerű simítók) friss, de már enyhén megszilárdult betonfelületek simítására szolgálnak. Használatukkal teljesen sima, egyenletes és tömör betonfelület érhető el. A betonsimítás nem csak egyszerűbb és kényelmesebb lesz, hanem sokkal gyorsabb is. A gépek GX sorozatú HONDA motorral vannak felszerelve. A nagyobb átmérőjű gépekkel gyorsabban végezhető el az adott munka, a kisebb gépek a falak mentén, ajtónyílásokon át is lesimítják a betont és könnyebben mozgathatóak, szállíthatóak.

Ikerrotoros betonsimítók:

A napi több száz négyzetmétert meghaladó munkáknál már érdemes az ikerrotoros betonsimítókat választani, ahol két rotor végzi a simítási munkát, így dupla olyan hatékony mint a kézzel vezetett típusok. A BETONTROWEL és ENAR ikerrotoros betonsimítói ráülős kivitelűek, hatékony, komfortos munkavégzést biztosítanak, irányításuk egyszerű. A nagy teljesítményű HONDA GX motor és a nagy munkaszélesség gondoskodik az extra gyors munkavégzésről?. Kis karbantartásigényű és üzemeltetési költségű gépek.

Egyéb hasznos kiegészítők:

A rendkívül praktikus BETONTROWEL szárazanyag szórókocsi alkalmas a poranyagok egyenletes, gyors eloszlatására a gépi simítás előtt. A kiszórt adalékanyag a betonsimítás után egybeköt a betonpadló anyagával, sima és jó minőségű felületet eredményez. Akár 100 kg anyaggal is feltölthető és a kiszórt mennyiség pontosan szabályozható

A BETONTROWEL BT1000 lámpa egy 1000 Wattos fémhalogén lámpa, amely 110.000 lumen fényerőt biztosít, így kitünően megvilágítja a munkaterületet. Ütésálló és IP67-es vízálló burkolattal rendelkezik, így minden ipari felhasználásnak megfelel. Három lábú állványra, de akár falra szerelve is üzemeltethető.

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Utolsó
 • Következő
Enar Lehúzógerenda motor Huracan H

51-348801

ENAR HURACAN H lehúzógerenda motor Tartós betonfelületeket és megfelelő szinteket hatékonyan és gyorsan vibrációs lehúzógerenda használatával lehet kialakítani (lehúzni és tömöríteni). A vibráció a beton konzisztenciájától, a gerenda hosszától és az excenterek beállításától függően 50 - 150 mm mélységig hat. Nagyobb felületek és vastagabb betonréteg esetén a könnyen kezelhető ENAR HURACAN H HONDA motoros lehúzógerenda ideális a friss beton gyors megmunkálásához, durva lehúzáshoz, a rotoros simító használatának előkészítéséhez. 									HURACAN H lehúzógerenda motor előnyei:							A magasan elhelyezett motor védve van a fröccsenő betontól, így hosszabb élettartamú és kevesebb takarítást igényel.				A HONDA GX35 motor (4 ütemű, röpsúlyos kuplunggal) gyors és hatékony tömörítést biztosít.				Könnyen le- és felszerelhető a motoregység.				Egészen kis súlyú, jól lebegő alumínium lehúzógerenda (külön rendelhető tartozék), amellyel könnyebb a munkavégzés.				A kerekített végek nem hagynak nyomot a betonfelületen, illetve a gerenda szimmetrikus, megfordítható, ezáltal a gerenda másik oldala is koptatható.				Kis súly, könnyű kezelhetőség és szállíthatóság.				Szállításhoz behajtható kar.				Többféle gerendahosszúság: 2 – 3 – 4 – 5 m.				Rezgés-csökkentett kar és lengéscsillapító.				Védőkeret védi a fő alkatrészeket.				Kényelmes gázkar a fogantyún.				Változtatható excentererő.																A kép tájékoztató jellegű, a teljes szettet ábrázolja. A munkavégzéshez a megfelelő hosszúságú lehúzógerendát is meg kell rendelni.
Cikkszám 51-348801
Raktáron
Nettó ár: 307 008 Ft
Bruttó ár: 389 900 Ft
db
Enar Lehúzógerenda Huracan H 3m

51-348833

ENAR HURACAN H lehúzógerenda 3 m A vibrációs betonlehúzó használatával, tartós betonfelületeket és a megfelelő szintezést, hatékonyan és gyorsan lehet kivitelezni (lehúzni és tömöríteni). Nagyobb felületek és betonvastagság esetén a könnyen kezelhető ENAR HURACAN H motoros betonlehúzó ideális, a friss beton gyors megmunkálásához, durva lehúzáshoz.  		A lekerekített gerendavégek nem hagynak nyomot a friss betonon			Az alumíniumnak köszönhetően egészen kis súlyú, emiatt jól "lebeg" a betonfelületen			A gerenda szimmetrikus, megfordítható, így a gerenda másik oldala is koptatható.	 
Cikkszám 51-348833
Raktáron
Nettó ár: 95 984 Ft
Bruttó ár: 121 900 Ft
db
Enar Lehúzógerenda Huracan H 2m

51-348831

ENAR HURACAN H lehúzógerenda 2 m A vibrációs betonlehúzó használatával, tartós betonfelületeket és a megfelelő szintezést, hatékonyan és gyorsan lehet kivitelezni (lehúzni és tömöríteni). Nagyobb felületek és betonvastagság esetén a könnyen kezelhető ENAR HURACAN H motoros betonlehúzó ideális, a friss beton gyors megmunkálásához, durva lehúzáshoz.  	A lekerekített gerendavégek nem hagynak nyomot a friss betonon	Az alumíniumnak köszönhetően egészen kis súlyú, emiatt jól "lebeg" a betonfelületen	A gerenda szimmetrikus, megfordítható, így a gerenda másik oldala is koptatható. 
Cikkszám 51-348831
Raktáron
Nettó ár: 77 087 Ft
Bruttó ár: 97 900 Ft
db
Lapátkészlet 900mm (glettelő)

75-F90419

Glettlapát készlet 900 mm Kopásálló, acél glettlapátok Könnyedén rögzíthetőek a rotoros/ikerrotoros betonsimítók lapátkeresztjéhez. A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is.                          
Cikkszám 75-F90419
Raktáron
Nettó ár: 19 677 Ft
Bruttó ár: 24 990 Ft
db
Lapátkészlet 900mm (glettelő)

75-F90416

Glettlapát készlet 900 mm Kopásálló, acél glettlapátok (4 db), melyek könnyedén rögzíthetőek a rotoros/ikerrotoros betonsimítók lapátkeresztjéhez. A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is. 
Cikkszám 75-F90416
Raktáron
Nettó ár: 16 528 Ft
Bruttó ár: 20 990 Ft
db
Simítótányér 94cm jobb-bal forgásirány (ikerrotoroshoz is) kék

75-FP9408NP


Simítótányér 94 cm (jobb-bal forgásirány)

 

Jobb-bal forgásirányban egyaránt használható simítótányér, ikerrotoros típusokhoz is.

A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, simítótányérokkal. Mindegyik rotoros betonsimítónk használható simítótányérokkal. A tányér egyszerűen felrögzíthető a lapátkeresztre, és segítségével egy keményebb, tömörebb felület érhető el. 

Fontos a simítás megfelelő időzítése. A felhasználónak mindenképp várnia kell addig amíg a puha beton kellőképp keménnyé nem válik, hogy a gép súlyát elbírja.  Ha a beton túl puha a gép felgyűri a felületet; ha pedig túl kemény nem fejti ki teljesen simitó hatását . Egy hasznos ellenőrzési megoldás, hogy  a betonfelületen álló felhasználó lábnyomának 3 mm mélységűnek kell lennie.

  
Cikkszám 75-FP9408NP
Raktáron
Nettó ár: 28 339 Ft
Bruttó ár: 35 990 Ft
db
Simítótányér 60cm

75-FP604


Simítótányér 60 cm

 

A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, simítótányérokkal. Mindegyik rotoros betonsimítónk használható simítótányérokkal. A tányér egyszerűen felrögzíthető a lapátkeresztre, és segítségével egy keményebb, tömörebb felület érhető el. 

Fontos a simítás megfelelő időzítése. A felhasználónak mindenképp várnia kell addig amíg a puha beton kellőképp keménnyé nem válik, hogy a gép súlyát elbírja.  Ha a beton túl puha a gép felgyűri a felületet; ha pedig túl kemény nem fejti ki teljesen simitó hatását . Egy hasznos ellenőrzési megoldás, hogy  a betonfelületen álló felhasználó lábnyomának 3 mm mélységűnek kell lennie.

 
Cikkszám 75-FP604
Raktáron
Nettó ár: 20 071 Ft
Bruttó ár: 25 490 Ft
db
Alumínium betonterítő alumínium nyéllel

75-BT009991

BETONTROWEL alumínium betonterítő alumínium nyéllel Tökéletes megoldás a betonmixer folyamatos adagolásánál a kiöntött beton szétterítéséhez, elegyengetéséhez, a betonlehúzó lapok vagy betonlehúzó gerendák használata előtt. 	Az alumíniumnak köszönhetően pillekönnyű, így könnyebb vele a munkavégzés	Ívelt lapátprofil, a hatékony betonterítéshez 	Erős és tartós kialakítású, kis súlya ellenére	50 cm munkaszélesség és 155 cm nyélhossz             
Cikkszám 75-BT009991
Raktáron
Nettó ár: 15 740 Ft
Bruttó ár: 19 990 Ft
db
Lapátkészlet 600mm (glettelő)

75-F60412

Glettlapát készlet 600 mm Kopásálló, acél glettlapátok (4 db), melyek könnyedén rögzíthetőek a rotoros betonsimítók lapátkeresztjéhez. A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is. 
Cikkszám 75-F60412
Raktáron
Nettó ár: 13 772 Ft
Bruttó ár: 17 490 Ft
db
Kézi betonlehúzólap szett BETONTROWEL, magnéziumos 120cm

75-BT350084

BETONTROWEL kézi lehúzólap szett (magnéziumos 120 cm) A friss beton profi és hatékony elterítéséhez, lehúzásához, simításához kiválóan használható a 120×20 cm méretű, magnéziumos lehúzólap. Az alumínium-magnézium ötvözet kis súlyt, könnyű tisztíthatóságot és profi munkavégzést eredményez. A betonlehúzólapot 3 db könnyű, egymáshoz toldható nyéllel szállítjuk, így segítségükkel a nehezen elérhető részeken is alkalmazható. Előnyök:	A magnézium-alumínium ötvözet szinte tapadásmentes siklást biztosít	Sarkok, élek, nehezen elérhető területek simítására is alkalmas.	Könnyű, így a még puha betonfelület is elbírja súlyát, nem süllyed bele.	A kerekített lapvégek, nem hagynak nyomot a betonfelületen.	Könnyen tisztítható	A nyél elforgatásával pillanatok alatt állítható a lapszög, húzáshoz-toláshoz.	Hosszabbítható nyél:			1,8 m/db		könnyű,porfestett alumínium		gyorsan illeszthető, rugós toldóelemekkel			A szettet a termék védelme érdekében három dobozban, egy csomagban (kötegelve) szállítjuk:			magnéziumos lehúzólap 120×20 cm		hosszabbítható nyél 1,8 m (3 db)		állítható fej, rögzítőcsavarokkal		 Rendelhető opciók:Kefe + kefetartó (a felület enyhe durvítása, érdesítése érhető el, például csúszásmentesítés) Tudta?A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, és végezhető kézi betonlehúzólapok használatával.  
Cikkszám 75-BT350084
Raktáron
Nettó ár: 100 709 Ft
Bruttó ár: 127 900 Ft
db
Kézi betonlehúzólap szett BETONTROWEL, magnéziumos 150cm

75-BT350085

BETONTROWEL kézi lehúzólap szett (magnéziumos 150 cm) A friss beton profi és hatékony elterítéséhez, lehúzásához, simításához kiválóan használható a 150×20 cm méretű, magnéziumos lehúzólap. Az alumínium-magnézium ötvözet kis súlyt, könnyű tisztíthatóságot és profi munkavégzést eredményez. A betonlehúzólapot 3 db könnyű, egymáshoz toldható nyéllel szállítjuk, így segítségükkel a nehezen elérhető részeken is alkalmazható. Előnyök:	A magnézium-alumínium ötvözet szinte tapadásmentes siklást biztosít	Sarkok, élek, nehezen elérhető területek simítására is alkalmas.	Könnyű, így a még puha betonfelület is elbírja súlyát, nem süllyed bele.	A kerekített lapvégek, nem hagynak nyomot a betonfelületen.	Könnyen tisztítható.	A nyél elforgatásával pillanatok alatt állítható a lapszög, húzáshoz-toláshoz.	Nagy munkaszélességével nagy felület simítható.	Hosszabbítható nyél:			1,8 m/db		könnyű,porfestett alumínium		gyorsan illeszthető, rugós toldóelemekkel			A szettet a termék védelme érdekében három dobozban, egy csomagban (kötegelve) szállítjuk:			magnéziumos lehúzólap 150×20 cm		hosszabbítható nyél 1,8 m (3 db)		állítható fej, rögzítőcsavarokkal		 Rendelhető opciók:Kefe + kefetartó (a felület enyhe durvítása, érdesítése érhető el, például csúszásmentesítés) Tudta?A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, és végezhető kézi betonlehúzólapok használatával. 
Cikkszám 75-BT350085
Raktáron
Nettó ár: 102 283 Ft
Bruttó ár: 129 900 Ft
db
Kézi betonlehúzólap szett BETONTROWEL, magnéziumos 90cm

75-BT350083

BETONTROWEL kézi lehúzólap szett (magnéziumos 90 cm) A friss beton profi és hatékony elterítéséhez, lehúzásához, simításához kiválóan használható a 90×20 cm méretű, magnéziumos lehúzólap. Az alumínium-magnézium ötvözet kis súlyt, könnyű tisztíthatóságot és profi munkavégzést eredményez. A betonlehúzólapot 3 db könnyű, egymáshoz toldható nyéllel szállítjuk, így segítségükkel a nehezen elérhető részeken is alkalmazható. Előnyök:	A magnézium-alumínium ötvözet szinte tapadásmentes siklást biztosít	Sarkok, élek, nehezen elérhető területek simítására is alkalmas.	Könnyű, így a még puha betonfelület is elbírja súlyát, nem süllyed bele.	A kerekített lapvégek, nem hagynak nyomot a betonfelületen.	Könnyen tisztítható	A nyél elforgatásával pillanatok alatt állítható a lapszög, húzáshoz-toláshoz.	Hosszabbítható nyél:			1,8 m/db		könnyű,porfestett alumínium		gyorsan illeszthető, rugós toldóelemekkel			A szettet a termék védelme érdekében három dobozban, egy csomagban (kötegelve) szállítjuk:			magnéziumos lehúzólap 90×20 cm		hosszabbítható nyél 1,8 m (3 db)		állítható fej, rögzítőcsavarokkal		 Rendelhető opciók:Kefe + kefetartó (a felület enyhe durvítása, érdesítése érhető el, például csúszásmentesítés) Tudta?A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, és végezhető kézi betonlehúzólapok használatával.  
Cikkszám 75-BT350083
Raktáron
Nettó ár: 97 559 Ft
Bruttó ár: 123 900 Ft
db
Alumínium betonterítő fa nyéllel

75-BT009989

BETONTROWEL alumínium betonterítő fa nyéllel Tökéletes megoldás a betonmixer folyamatos adagolásánál a kiöntött beton szétterítéséhez, elegyengetéséhez, a betonlehúzó lapok vagy betonlehúzó gerendák használata előtt. 	Az alumíniumnak köszönhetően könnyű, így könnyebb vele a munkavégzés	Ívelt lapátprofil, a hatékony betonterítéshez	Stabil fogás a fa nyélnek köszönhetően	Erős és tartós kialakítású	50 cm munkaszélesség és 155 cm nyélhossz             
Cikkszám 75-BT009989
Raktáron
Nettó ár: 14 165 Ft
Bruttó ár: 17 990 Ft
db
Simítótányér 75cm Barikell géphez

75-FP7504

Simítótányér 75 cm Barikell géphez is A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, simítótányérokkal. Mindegyik rotoros betonsimítónk használható simítótányérokkal. A tányér egyszerűen felrögzíthető a lapátkeresztre, és segítségével egy keményebb, tömörebb felület érhető el. Fontos a simítás megfelelő időzítése. A felhasználónak mindenképp várnia kell addig amíg a puha beton kellőképp keménnyé nem válik, hogy a gép súlyát elbírja. Ha a beton túl puha a gép felgyűri a felületet; ha pedig túl kemény nem fejti ki teljesen simitó hatását . Egy hasznos ellenőrzési megoldás, hogy  a betonfelületen álló felhasználó lábnyomának 3 mm mélységűnek kell lennie. 
Cikkszám 75-FP7504
Raktáron
Nettó ár: 20 661 Ft
Bruttó ár: 26 240 Ft
db
Lapátkészlet 750mm (glettelő)

75-F75416B

Glettlapát készlet 750 mm Kopásálló, acél glettlapátok (4 db), melyek könnyedén rögzíthetőek a rotoros betonsimítók lapátkeresztjéhez. A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is.
Cikkszám 75-F75416B
Raktáron
Nettó ár: 15 740 Ft
Bruttó ár: 19 990 Ft
db
Lapátkészlet 750mm (glettelő) ikerrotoros simítóhoz

75-F75416D

Glettlapát készlet 750 mm Kopásálló, acél glettlapátok (4 db), melyek könnyedén rögzíthetőek a rotoros/ikerrotoros betonsimítók lapátkeresztjéhez. A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is.
Cikkszám 75-F75416D
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 15 740 Ft
Bruttó ár: 19 990 Ft
db
Fogazott, acél betonterítő fa nyéllel

75-BT009992TC

BETONTROWEL fogazott, acél betonterítő fa nyéllel Tökéletes megoldás a betonmixer folyamatos adagolásánál a kiöntött beton szétterítéséhez, elegyengetéséhez, a betonlehúzó lapok vagy betonlehúzó gerendák használata előtt.Erős és tartós kialakításúÍvelt lapátprofil és fogazott él a hatékony betonterítéshezStabil fogás a fa nyélnek köszönhetően50 cm munkaszélesség155 cm nyélhossz 
Cikkszám 75-BT009992TC
Raktáron
Nettó ár: 14 165 Ft
Bruttó ár: 17 990 Ft
db
Simítótányér 75cm

75-FP7754


Simítótányér 75 cm

 

A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, simítótányérokkal. Mindegyik rotoros betonsimítónk használható simítótányérokkal. A tányér egyszerűen felrögzíthető a lapátkeresztre, és segítségével egy keményebb, tömörebb felület érhető el. 

Fontos a simítás megfelelő időzítése. A felhasználónak mindenképp várnia kell addig amíg a puha beton kellőképp keménnyé nem válik, hogy a gép súlyát elbírja. Ha a beton túl puha a gép felgyűri a felületet; ha pedig túl kemény nem fejti ki teljesen simitó hatását . Egy hasznos ellenőrzési megoldás, hogy a betonfelületen álló felhasználó lábnyomának 3 mm mélységűnek kell lennie.
Cikkszám 75-FP7754
Raktáron
Nettó ár: 24 402 Ft
Bruttó ár: 30 990 Ft
db
Szénacél betonfelület tisztító acél nyéllel

75-BT229FS


BETONTROWEL szénacél betonfelület tisztító

 

Kisebb felületi egyenetlenségek, a betonréteg szélénel és a zsaluzat kaparására alkalmas (pl.: kis méretű cement/festék/beton csepp vagy a beton kidomborodott, rücskös részeinek eltávolítása). Használatával egyenletes sima felületet kapunk.

 


	A szénacél lemez rendkívül ellenálló és hatékony.
	Strapabíró kialakítású acél nyél.
	Egyszerűen cserélhető az elhasználódott lemez.


 
Cikkszám 75-BT229FS
Raktáron
Nettó ár: 13 378 Ft
Bruttó ár: 16 990 Ft
db
Acél betonterítő fa nyéllel

75-BT009992C

BETONTROWEL acél betonterítő fa nyéllel Tökéletes megoldás a betonmixer folyamatos adagolásánál a kiöntött beton szétterítéséhez, elegyengetéséhez, a betonlehúzó lapok vagy betonlehúzó gerendák használata előtt.Erős és tartós kialakításúÍvelt lapátprofil a hatékony betonterítéshezStabil fogás a fa nyélnek köszönhetően50 cm munkaszélesség155 cm nyélhossz 
Cikkszám 75-BT009992C
Raktáron
Nettó ár: 14 165 Ft
Bruttó ár: 17 990 Ft
db
Ikerrotoros betonsimító BETONTROWEL BT750-2PFH13 (2x750mm)

75-BT750-2PFH13

BETONTROWEL BT750-2PFH13 ikerrotoros betonsimító (2x75 cm) A napi több száz négyzetmétert meghaladó munkáknál már érdemes az ikerrotoros betonsimítókat választani. A BETONTROWEL ikerrotoros betonsimítók ráülős kivitelűek és profi, komfortos munkavégzést biztosítanak.A rotoros betonsimítókat aljzatbetonok készítéséhez és a padlóburkolás előkészítéséhez javasoljuk. Használatukkal teljesen sima betonfelület készíthető.A durva simítást először a simítótányérral végezzük, majd ezután a glettelő lapátokkal készíthetünk végfelületet. Robusztus kialakítása és nagy súlya tökéletesebb betonfelületet eredményez.A külső védőgyűrű minimalizálja a falak mentén és a sarkokban szükséges kézi simítást.A betonsimító gépet használatra készen, kombinált kialakítású glettlapátkészlettel szállítjuk. Előnyök:	Egyenletesen és könnyen irányítható az irányítókarokkal.	Egyszerűen karbantartható, kis szervizigényű és üzemeltetési költségű.	1 év garancia a gépre.	Nagy pontossággal megmunkált hajtómű (2 év garancia).	Nagy teljesítményű, 13 LE-s HONDA GX390 motor.	A 2 x 75 cm-es rotorátmérőnek köszönhetően az 1,54 m munkaszélesség gondoskodik az extra gyors munkavégzésről.	2x4 db glettlapát (tartozék) vagy 2 db simítótányér (opcionális) rögzíthető simításhoz.	Beépített éberségi biztonsági rendszer.	Extrák:			Kényelmes, állítható ülés		Vízpermetrendszer		LED fényszórók		 Rendelhető opciók:	simítótányér	szállítókerék az egyszerűbb mozgatásért és szerszámcseréhez  
Cikkszám 75-BT750-2PFH13
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 2 232 283 Ft
Bruttó ár: 2 835 000 Ft
db
Kézi betonlehúzólap szett BETONTROWEL, acél 90cm

75-BT700044

BETONTROWEL kézi lehúzólap szett (acél 90 cm) A friss beton profi és hatékony elterítéséhez, lehúzásához, simításához kiválóan használható a 90×12 cm méretű, acél lehúzólap. A betonlehúzólapot 3 db könnyű, egymáshoz toldható nyéllel szállítjuk, így segítségükkel a nehezen elérhető részeken is alkalmazható. Előnyök:	Sarkok, élek, nehezen elérhető területek simítására is alkalmas.	Könnyű, így a még puha betonfelület is elbírja súlyát, nem süllyed bele.	A kerekített lapvégek, nem hagynak nyomot a betonfelületen.	Könnyen tisztítható	A nyél elforgatásával pillanatok alatt állítható a lapszög, húzáshoz-toláshoz.	Hosszabbítható nyél: 			1,8 m/db		könnyű,porfestett alumínium		gyorsan illeszthető, rugós toldóelemekkel			A szettet a termék védelme érdekében három dobozban, egy csomagban (kötegelve) szállítjuk:			acél lehúzólap 90×12 cm		hosszabbítható nyél 1,8 m (3 db)		állítható fej, rögzítőcsavarokkal		 Rendelhető opciók:Kefe + kefetartó (a felület enyhe durvítása, érdesítése érhető el, például csúszásmentesítés) Tudta?A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, és végezhető kézi betonlehúzólapok használatával.  						Súly (kg)			7							VTSZ			8479.1000			  
Cikkszám 75-BT700044
Raktáron
Nettó ár: 78 661 Ft
Bruttó ár: 99 900 Ft
db
Kézi betonlehúzólap nyél szett (1,8m x 3 db) BETONTROWEL

75-BT000055

BETONTROWEL nyél szett (3 db x 1,8 m) Kézi betonlehúzólaphoz csatlakoztatható nyél szett. A nyelek egymásba illesztve hosszabbíthatóak 3x1,8 m hosszan.	Egészen kis súlyú, így megkönnyíti a munkavégzést.	Igényes, porfestett felületű alumínium váz.	Gyorsan illeszthető, rugós toldóelemekkel csatlakoztatható egymásba.	Hossz: 1,8 m/db; vastagság: ø45 mm.	Kis súlya ellenére, tartós kialakítású. 
Cikkszám 75-BT000055
Raktáron
Nettó ár: 28 339 Ft
Bruttó ár: 35 990 Ft
dob
Teleszkópos nyél 2-6m BETONTROWEL

75-BTCC429

BETONTROWEL teleszkópos nyél érdesítő keféhez (2-6 m) Az acél érdesítő keféhez szükséges teleszkópos nyél hossza 2-6 m között gyorsan, csavarva állítható, szükség szerint.A teleszkópnak köszönhetően nincs szükség több nyélre vagy nyelek toldására, ezért univerzális megoldást jelent.Segítségével a nehezen elérhető területek, sarkak, fal melletti részek is könnyedén elérhetőek.Üvegszálas anyagból készült, így strapabírósága mellett kis súlya teszi könnyebbé a munkavégzést.Az érdesítőkeféhez egy szárnyacsavarral rögzíthető. 
Cikkszám 75-BTCC429
Raktáron
Nettó ár: 27 551 Ft
Bruttó ár: 34 990 Ft
db
Enar Lehúzógerenda motor QZE (elektromos)

51-348702

ENAR QZE elektromos lehúzógerenda motorA vibrációs betonlehúzó használatával, tartós betonfelületeket és a megfelelő szintezést, hatékonyan és gyorsan lehet kivitelezni (lehúzni és tömöríteni). Kisebb felületek és betonvastagság esetén a könnyen kezelhető, kis súlyú ENAR QZE elektromotoros betonlehúzó ideális, a friss beton gyors megmunkálásához, durva lehúzáshoz. A lehúzógerenda külön rendelhető tartozék. 	Elektromos motor (125 W, 230 V) biztosítja a nagy tömörítési hatékonyságot 	Magas rezgési frekvencia és nagy tömörítési erőt.	Íves profilú, jól csúszó/lebegő, alumínium gerenda: 2/2,5/3/4 m (opciós tartozék) – univerzális a QZ modellekhez	Könnyen le- és felszerelhető a motoregység.	A szimmetrikus gerenda megfordítva is felfogatható, ezáltal a gerenda másik oldala is koptatható.	A nyél csavarásával egyszerűen állítható a munkavégzés iránya előre-hátra, így gyorsabb a munkavégzés.	Az ergonomikus, csuklós fej miatt a nyél kényelmesen illeszkedik a magassághoz.	Kis súly, könnyű kezelhetőség és szállíthatóság. 
Cikkszám 51-348702
Raktáron
Nettó ár: 188 898 Ft
Bruttó ár: 239 900 Ft
db
AGT Rotoros betonsimító 4-600 (HONDA GX120)

20-4-600

AGT 4-600 rotoros betonsimító Az AGT 4-600 60 cm munkaszélességű, eredeti HONDA motorral ellátott rotoros betonsimítók bevált műszaki megoldásokkal, masszív kialakításukkal és precíz, megbízható működésükkel kényelmessé és könnyűvé teszik a betonsimítási munkákat. A gép vezetőkarja egyszerűen behajtható, ami egyszerűbb szállítást és kisebb tárolási helyigényt eredményez.  A simítógép elforduló védőgyűrűje lehetővé teszi a falakig történő gépi simítást, így minimalizálja a falak tövében és a sarkokban kézzel végzendő simítási utómunkákat. Az elforduló védőgyűrű megakadályozza a gép, illetve a fal károsodását a simítás során.A betonsimító gépeket használatra készen, 4 db glettlapáttal szállítjuk. Az AGT  4-600 rotoros betonsimítók előnyei:	Forgó acél védőgyűrű, kerülete védőgumival felszerelve, így szorosan a fal mentén is dolgozhatunk vele	Praktikus méretéből adódóan a sarkokban is hatékony, illetve az ajtókereten is átfér	Rendkívül merev, ikercsöves, összecsukható irányító-, vezetőkar (egyszerűbb szállítás, kisebb helyigény)	Masszív, két párhuzamos csőből kialakított vezetőkar	Kényelmes fogantyú, biztonsági vészleállítóval felszerelve	Nagy átmérőjű kézikerékkel, pontosan állítható lapátszög (simítás erőssége)	Az egyedi lapát-kiegyensúlyozás eredménye a kényelmes, pontos kezelhetőség	Az elforduló külső védőgyűrű  minimalizálja a falak mentén és a sarkokban szükséges kézi simítást	Egy darabból kialakított hajtóműház, léghűtő bordákkal	Az erősített hajtómű problémamentes működést biztosít hosszú távon	Eredeti GX sorozatú, ipari HONDA GX120 motor, olajszintérzékelővel (egyszerű olajszint ellenőrzés)	Erősített, öntöttvas lapátkereszt a hosszú élettartam biztosítására	Kopásálló, acél glettlapátok	Beépített emelőszem	Alacsony szervizigény és üzemeltetési költség Tudta?A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, simítótányérokkal. Mindegyik rotoros betonsimítónk használható simítótányérokkal. A tányér egyszerűen felrögzíthető a lapátkeresztre, és segítségével egy keményebb, tömörebb felület érhető el. Fontos a simítás megfelelő időzítése. A felhasználónak mindenképp várnia kell addig amíg a puha beton kellőképp keménnyé nem válik, hogy a gép súlyát elbírja. Ha a beton túl puha a gép felgyűri a felületet, ha pedig túl kemény nem fejti ki teljesen simító hatását. Egy hasznos ellenőrzési megoldás, hogy  a betonfelületen álló felhasználó lábnyomának 3 mm mélységűnek kell lennie.A glettelés a betonozás befejezése, amivel egy tökéletes, felületi szennyeződéstől mentes, szilárd felület érhető el, megelőzve a repedezést, víz általi károsodást. Rotoros betonsimításnál glettlapátokat használunk. A glettelési folyamat alkalmas fedőrétegek/keményítőadalékok/színezékek/ anyagszálak bedolgozására is.  
Cikkszám 20-4-600
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 417 244 Ft
Bruttó ár: 529 900 Ft
db
Állítható fej BT lehúzólapokhoz

75-BT003300

BETONTROWEL állítható fej lehúzólapokhoz Kézi betonlehúzólapok az alumínium nyélhez való csatlakoztatását teszi lehetővé. 	Zárt külseje védi a szerkezetet a friss betontól, így tisztítani is egyszerű	A nyél elforgatásával pillanatok alatt állítható a lapszög, húzáshoz-toláshoz.	Gyorsan rögzíthető a laphoz csavarokkal és a nyélhez rugós illesztéshez.	Segítségével beállítható a nyél ideális magassága munkavégzéshez. 
Cikkszám 75-BT003300
Raktáron
Nettó ár: 36 213 Ft
Bruttó ár: 45 990 Ft
db
AGT Rotoros betonsimító 4-900 (HONDA GX160)

20-4-900

Az AGT rotoros betonsimítók egyedi megoldásokkal, erősített kialakításukkal és precíz, megbízható működésükkel kényelmessé és könnyűvé teszik a különböző simítási munkákat. A gépeket használatra készen, 4 db glettlapáttal szállítjuk.Az AGT  4-900 rotoros betonsimítók előnyei:	HONDA GX160 motor	Masszív, de könnyű, csőből kialakított vezetőkar	A gép elejére rögzíthető szállítócső megkönnyíti a gép mozgatását	Robusztus kialakítás, a nagyobb súly tökéletesebb betonfelületet eredményez	Az egyedi lapát-kiegyensúlyozás eredménye a kényelmes, pontos kezelhetőség	Egy darabból kialakított hajtóműház, léghűtő bordákkal	Az erősített hajtómű problémamentes működést biztosít hosszú távon	Egyszerű olajszint-ellenőrzés	Erősített, öntöttvas lapátkereszt a hosszú élettartam biztosítására	Kopásálló, acéllapátok	Beépített emelőszem	Alacsony szervizigény és üzemeltetési költség  
Cikkszám 20-4-900
Rendelésre beérkezésről érdeklődjön
Nettó ár: 448 740 Ft
Bruttó ár: 569 900 Ft
db
Enar QZGH lehúzógerenda motoregység (HONDA GX25)

51-348501

ENAR QZH lehúzógerenda motorA vibrációs betonlehúzó használatával, tartós betonfelületeket és a megfelelő szintezést, hatékonyan és gyorsan lehet kivitelezni (lehúzni és tömöríteni). Kisebb felületek és betonvastagság esetén a könnyen kezelhető, kis súlyú ENAR QZH motoros betonlehúzó ideális, a friss beton gyors megmunkálásához, durva lehúzáshoz. A lehúzógerenda külön rendelhető tartozék. 	HONDA GX25 motor, (4 ütemű, röpsúlyos kuplunggal, olajszint érzékelővel) gondoskodik a nagy, 9000 percenkénti vibrációs teljesítményről.	Íves profilú, jól csúszó/lebegő, alumínium gerenda: 2/2,5/3/4 m (külön rendelhető tartozék) – univerzális a QZ modellekhez.	A szimmetrikus gerenda megfordítva is felfogatható, ezáltal a gerenda másik oldala is koptatható.	Könnyen le- és felszerelhető a motoregység.	Magas rezgési frekvencia és nagy tömörítési erő.	A nyél csavarásával egyszerűen állítható a munkavégzés iránya előre-hátra, így gyorsabb a munkavégzés.	Az ergonomikus, csuklós fej miatt a nyél kényelmesen illeszkedik a magassághoz.	Kis súly, könnyű kezelhetőség és szállíthatóság.  
Cikkszám 51-348501
Raktáron
Nettó ár: 216 457 Ft
Bruttó ár: 274 900 Ft
db
Kézi betonlehúzólap szett BETONTROWEL, acél 120cm

75-BT700045

BETONTROWEL kézi lehúzólap szett (acél 120 cm) A friss beton profi és hatékony elterítéséhez, lehúzásához, simításához kiválóan használható a 120×12 cm méretű, acél lehúzólap. A betonlehúzólapot 3 db könnyű, egymáshoz toldható nyéllel szállítjuk, így segítségükkel a nehezen elérhető részeken is alkalmazható. Előnyök:	Sarkok, élek, nehezen elérhető területek simítására is alkalmas.	Könnyű, így a még puha betonfelület is elbírja súlyát, nem süllyed bele.	A kerekített lapvégek, nem hagynak nyomot a betonfelületen.	Könnyen tisztítható	A nyél elforgatásával pillanatok alatt állítható a lapszög, húzáshoz-toláshoz.	Hosszabbítható nyél:			1,8 m/db		könnyű,porfestett alumínium		gyorsan illeszthető, rugós toldóelemekkel			A szettet a termék védelme érdekében három dobozban, egy csomagban (kötegelve) szállítjuk:			acél lehúzólap 120×12 cm		hosszabbítható nyél 1,8 m (3 db)		állítható fej, rögzítőcsavarokkal		 Rendelhető opciók:Kefe + kefetartó (a felület enyhe durvítása, érdesítése érhető el, például csúszásmentesítés) Tudta?A legjobb megmunkálás érdekében a betont simítani kell mielőtt gletteljük. Simításnál tömörítjük is a betont, mivel a nehezebb anyagokat lenyomjuk, a finom anyagok és a hozzáadott víz pedig a felszínre kerül. Ez munkafázis a felület szintezése után/glettelése előtt történik, és végezhető kézi betonlehúzólapok használatával.  						Súly (kg)			7							VTSZ			8479.1000			 
Cikkszám 75-BT700045
Raktáron
Nettó ár: 81 811 Ft
Bruttó ár: 103 900 Ft
db
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Utolsó
 • Következő