Előnyök, amik a Dantherm fúziójából adódnak:

  • fejlődik a gépek technológiája,
  • növekszik a termékpaletta, nagyobb lesz a választék,
  • javul a termékminőség,
  • növekedni fognak az eladások.

Az utóbbi hónapokban AERIAL párátlanítókkal bővült a kínálatunk, ebben a cikkben őket fogjuk röviden bemutatni.

Az új gépeket elsősorban azoknak ajánljuk, akik nagy teljesítményt és tartósságot várnak el masináiktól. Ezek a párátlanítók tökéletesen alkalmasak beázás vagy árvíz utáni szárításra, felújító munkálatok során, de irodákban, könyvtárakban és archívumokban is kifogástalanul működnek.

A listázott termékek között találhatóak mosókonyhai szárítók, különböző szárítási funkciókkal: TouchDry, IronDry, CupboardDry, lassú vagy gyors szárítás, illetve különböző időzített programok is.
Az AIRMAXX2000 légcserélő és az AMH100 légtisztítő berendezések amelyek nagy teljesítményüknek köszönhetően szinte bárhol alkalamazhatóak, ahol szükség van a levegő keringetésére vagy tisztátására van szükség, például egy épület falainak szárításánál.
Az AERIAL ipari párátlanítói BlueDry technológiával ellátott, ergonomikus kialakítású gépek. Néhány kivétellel (AD660, AD680) egymásra is helyezhetőek, ami a tárolás és az üzemeltetés során is növeli a gép hatékonyságát.
Különlegességnek számítanak az adszorpciós párátlanítók, amelyek önszabályozós PTC fűtőelemeken keresztül keringtetik a levegőt és rendkívül energiatakarékos EcoDry rotorral vannak ellátva.

Akármilyen munkához is keresünk gépek, a Dantherm kibővült kínálatában megtaláljuk a megfelelőt