• Központ

  +36 1 253 5282


  +36 1 253 5283
 • Központ

  +36 70 369 7988


  +36 1 294 6142

 

 

Bőven túl a nagykorúságon, idén ünnepli az EUROKOMAX KFT alapításának 21. évfordulóját. Nem csoda, hogy az emberek életkorával húzott párhuzam ennyire kifejező esetünkben, hiszen mi az EUROKOMAX csapata, hús-vér (fiatal)emberekként állunk immár húszonegy éve Partnereink szolgálatában. Minden munkában töltött percünkben azon dolgozunk, hogy jó minőségű és elérhető árú termékeinkkel támogassuk Partnereink napi munkáját, fejlődését. Cégünk mára az építőipari gépek piacának megkerülhetetlen szereplője, sok termékünk esetében pedig iránymutató vezetője lett. Az elmúlt két évtized fejlődése töretlen volt, néhány fős vállalkozásból milliárdos forgalmú, több mint húsz munkatársat foglalkoztató, nemzetközi piacokon is működő céggé nőttünk.

Fő tevékenységünk kezdetektől fogva, máig is változatlanul az építőipari, illetve a kertészeti ágazathoz kapcsolódó gépek importja és nagykereskedelme. Emellett természetesen szervizeljük és javítjuk is az általunk forgalmazott gépeket. Nagy hangsúlyt fektetünk a széles választékra és így palettánkon a fúrógéptől a gyepfelszedőig számtalan gép- és kéziszerszám megtalálható. Ezt a kínálatot a jövőben is bővítjük egyrészt a Partnereinktől érkező igényekre reagálva, másrészt beszállítóink fejlesztései és az ezek által bevezetett új termékek által. Fontosnak tartjuk, hogy Partnereinknek első kézből, a nemzetközi élvonalban szereplő, megbízható gyártóktól származó gépeket kínáljunk. Ez a biztosítéka és háttere a magas minőségnek, az alkatrész utánpótlásnak és a folyamatos műszaki fejlesztésnek.   

A gyártó cégek munkatársainak részvételével időről-időre műszaki és kereskedelmi továbbképzéseket tartunk regisztrált kereskedő partnereinknek. A megfelelő árukészlet és a kedvező árak biztosítása érdekében nagy mennyiségben, folyamatosan rendelünk minden beszállítónktól. A saját értékesítési központukon kívül egy ahhoz közel eső, nagyméretű, bérelt raktár-iroda komplexumban biztosítjuk nagykereskedelmi mennyiségű készleteink precíz és hatékony kezelését, tárolását. Ezen a helyen dolgoznak a cég mindennapi működéséhez szükséges, más háttértevékenységeket (marketing, pénzügy, IT, HR, stb.) végző munkatársaink is.

A kedvező áraink ellenére nem akarunk a legolcsóbbak lenni, minőségi gépeinkkel célunk a legkedvezőbb ár/érték arány elérése. Meggyőződésünk, hogy ha kizárólag az ár alapján választ valaki terméket, sosem lesz elégedett a választásával, mert előbb-utóbb biztosan talál olcsóbbat.

Amellett, hogy több gyártó cégnek kizárólagos képviselete vagyunk DANTHERM (MCS), AGT, ENAR, ORIT, AGRO-WIKT, DURHER, a gépipar szinte minden területéről forgalmazunk másféle gépeket és ipari kéziszerszámokat is. A hőlégfúvók, párátlanítók és ipari ventilátorok területén kiemelt partnerünk a DANTHERM (MCS) a MASTER típusú berendezésekkel. Az elektromos kézi szerszámok és a kerti gépek területén fő partnereink a MAKITA és a HITACHI. Az általunk forgalmazott robbanómotoros gépek többsége HONDA motorral van szerelve.

Mindemellett magyar tulajdonú cégként elkötelezettek vagyunk a hazai munkaerő és beszállítók támogatása mellett. Ennek érdekében többféle gépet gyártunk, illetve gyártatunk Magyarországon: téglavágó, aszfaltvágó, lapvibrátor, vízszintes talajfúró, polisztirolvágó, kőporszóró, kézi szemenkénti vetőgép.

Magyar termékeink közül kiemelten büszkék vagyunk a polisztirolvágókra, a vízszintes talajfúrókra és a vetőgépekre, amelyeket nagy sikerrel exportálunk évek óta Európa számos országába.

Ha gépet vagy kéziszerszámot szeretne vásárolni, javíttatni vagy kölcsönözni, kérjük forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el telephelyünkre!

 • Szolgáltatásaink:

  • Országos viszonteladói és szervizhálózat

  • Műszaki szaktanácsadás

  • Termékbemutató és próba

  • Műszaki és kereskedelmi továbbképzés regisztrált partnereinknek

  • Gépjavítás, szakszerviz saját központi telephelyünkön

  • Alkatrész készlet biztosítása, illetve alkatrész rendelés rövid határidővel

  • Gépkölcsönzés, cseregép a javítás idejére

  • Házhoz szállítás saját gépkocsikkal, illetve futárcéggel

  • Kényelmes parkolás külső és belső parkolónkban