• Központ

    +36 1 253 5282


    +36 1 253 5283
  • Központ

    +36 70 369 7988


    +36 1 294 6142

 

Szolgáltatásaink:

 

Szállítási feltételek

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a megrendelt áru a lehető legrövidebb időn belül megérkezzen Önhöz. Raktáron lévő termékekre, munkanapokon 13.00 óráig leadott rendelések esetén a terméket még a megrendelés napján átadjuk a szállítást végző futárszolgálatnak. Néhány benzinmotoros gép esetében ez eltérhet, de erről minden esetben értesítjük a megrendelőt.

A piaci elvárásoknak megfelelően csak minőségi, megbízható és versenyképes árakon szállító cégekkel szállíttatunk. Jelenleg a DPD és az Express One, mint szerződött partnereink végzik a kiszállításokat, így a szállítások megfelelő időben és minőségben történő teljesítése rajtuk is múlik. Vállalásuk szerint a feladást követő munkanapon, munkaidőben történik a csomagok kézbesítése. Ettől különlegesen nagy csomagforgalmú időszakokban (pl.: Karácsony) ők is eltérhetnek. A kiszállítás pontos idejének megadására sajnos nincs mód.

A futárszolgálatokkal feladott csomagokkal legtöbb esetben elküldjük a számlát is, kérjük a csomag kibontásakor keresse meg a csomagolásra ragasztott csomagkisérő tasakot.

Az átvételkor győződjön meg a csomag sértetlenségéről, ha sérülést vagy hiányosságot vél felfedezni a küldeményen jelezze a futárnak és dokumentálják ezt (jegyzőkönyv, fénykép).

Hibátlanul átvett csomag esetén a futárszolgálatok későbbi reklamációt nem fogadnak el

A rendelésre, a vásárlásra, a fizetésre és a szállításra vonatkozó feltételeinket az Általános Szerződési Feltételek dokumentum tartalmazza.


Kérjük olvassa el a szállítási feltételeinket.

 

Szerviz, gépjavítás, alkatrész

 

A gépek élettartamát döntően befolyásolja és a problémamentes használatukat biztosítja a megfelelő karbantartás, illetve a javításoknál felhasznált alkatrészek minősége. A gyári műszaki adatok ellenőrzése és beállítása, az elromlott, kopott, darabok cseréje szakértelmet és megfelelő alkatrészellátást igényel.

Központi márkaszervizünk biztosítja az általunk importált és forgalmazott gépek, berendezések garanciális vagy garancia időn túli minőségi és gyors javítását, szervizét. Vidéki partnereink országszerte rendelkezésre állnak, hogy a gép felhasználásához legközelebb eső helyen is szakszerű segítséget kapjanak vásárlóink.

Általunk nem forgalmazott, más típusú gépek javítását nem vállaljuk.

Kollégáink a javításra átvett gépekről rövid határidőn belül (1-5 munkanap) árajánlatot adnak, amennyiben a javítás értéke meghaladná a megrendelésekor egyeztetett árajánlati határt. A javítás megrendelése esetén megkezdjük a munkát. A javításokhoz felhasznált alkatrészeket elsősorban saját raktárunkból biztosítjuk, az általunk elvégzett javítás minőségére és a beépített alkatrészekre garanciát vállalunk.

Az általunk importált és forgalmazott gépekhez raktárról vagy rövid szállítási határidővel, kedvező áron eladásra is kínálunk alkatrészeket. Rendelhetőek például: kuplungszerkezetek, berántószerkezetek és egyéb motoralkatrészek, csapágyak, szimeringek, ékszíjak, légszűrők valamint más mechanikus és elektromos alkatrészek.

Alkatrész rendeléshez a robbantott ábrák a Letöltés menüpontban találhatóak.

Nem általunk beépített alkatrészre nem tudunk garanciát vállalni. Tévesen rendelt alkatrészt nem veszünk vissza.

Nálunk vásárolt, új gépeknél végfelhasználók számára, igény esetén biztosítjuk az üzembehelyezést is. Egyes gyártók motorolajjal feltöltve szállítják a gépeket, más esetben azonban ezt el kell végezni. Használatba vétel előtt győződjön meg arról, hogy a gép fel van töltve megfelelő mennyiségű motorolajjal. A gépeket üzemanyag nélkül szállítjuk.