Legyen a motor kifogástalan!
Erre csak azt tudom mondani, hogy HONDA, de szerintem ezt nem is kell neked taglalnom. Törekszünk rá, hogy legtöbb gépünk HONDA benzinmotorral legyen szerelve. 100%-ig garantálom, hogy a legjobb választás!
De mi a helyzet a dízelmotorokkal?
A 200 - 300 kilós irányváltós lapvibrátorokhoz, már dízelmotor szükséges. Természetesen, itt is vannak óriási különbségek. Erről már megoszlanak a vélemények, melyik a legjobb, de a kínálatunkban lévő YANMAR motor, mint egy másik 100 éves japán márka, nagy névnek számít, és biztosan a befutók között van.

Legyen a használata kényelmes!
Egy lapvibrátornál nehéz kényelemről beszélni, hisz fárasztó használni, de épp emiatt kell törekedni, hogy amennyire lehet rezgéscsillapított legyen a vezetőkar felfüggesztése és könnyen lehessen vele fordulni.

Legyen pénztárcabarát!
Ha nem a legolcsóbbat, se a legdrágábbat keressük, akkor valószínűleg jó ár-érték arányú üzletet kötünk. Valamit valamiért. Azt gondolom a "legfelső alatti polcról" is sokan szívesen vásárolunk, mégse megy rá ingünk, gatyánk.

Legyen minél hosszabb az élettartama!
A lapvibrátor tipikusan olyan építőipari gép, amit folyamatosan nyúznak és kínoznak. Az a jó, ha minél masszívabb a szerkezet, minél erősebb anyagokból készül, minél vastagabb a talpa, minél jobban zárt az alváz, védve van a motor és az excenter. Így kevesebb lesz a gond, a karbantartás, a javítás. 

 

A fenti szempontok alapján, a márka, amelyik a legjobb értékelést kapná részünkről: A BETONTROWEL!

 

Bónusz termékismertető

Szeretnénk egy új terméket is bemutatni, ami nem szokványos BetonTrowel darab, de hasznos betonos kiegészítő: kézi építőipari permetező

Ez egy profi eszköz ipari padlófelület, magasnyomású permetezéséhez. Egy pillantást mindenképp megér!

  • Mihez használják általában? A beton felületkeményítővel, felületstabilizálóval, tömítővel, impregnálószerrel, tapadásfokozóval, lakkal, vízkő- és cementlerakódás eltávolítóval való bevonatolásához...és még sorolhatnám. Jó példa erre a DR. SCHULZE felületkezelő folyadék is.

  • Lényege, hogy a masszív, poliészter bevonatú acéltartály, magas üzemi nyomást képes elviselni, ezért nagyon egyenletesen és hosszú sugárban képes permetezni, úgy hogy közben gazdaságosan adagolja a kemikáliát. 

  • Rozsdamentes sárgaréz szórópálcával, hosszú, biztonsági reteszeléssel ellátott spiráltömlővel, cserélhető nyomásmérővel, párnázott hordpánttal van szerelve.